Elementen bergkristal
Elementen bergkristal
0 Review | Review toevoegen
De edelsteen voor helderheid, overzicht en verbinding. Helderder kan niet maar geheel door de natuur gemaakt, wauw!

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Iedereen kent het woordje kristalhelder. En dat is precies deze steen waar het woord vandaan komt, van kristal en in wit of geheel kleurloos bergkristal genoemd. Zo helder als glas maar door de natuur gemaakt en dat maakt hem echt bizar bijzonder.

Leuk om te weten is dat deze edelsteen heeft heel wat broertjes en zusjes van dezelfde steensoort heeft, namelijk de amethist, citrien, rookkwarts, rozenkwarts en groene kwarts. Allen zijn kwartsen en hebben dus dezelfde fysische opbouw maar het kleurelement maakt ze anders. Deze bijzondere edelsteen staat voor helder denken, overzicht en verbinding met boven.


Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de aanschuifringen voor de figuurlijke bouwstenen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Door de 2.3 mm breedte zijn de aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringen: robuust en toch stijlvol. De afgeronde binnenzijde voelt als het ware zacht aan je vinger, schuift makkelijker over een knokkeltje wat resulteert in extra draagcomfort. Je draagt meerdere aanschuifringen samen als een setje of juist perfect los, maar altijd symbool voor hetgeen in je hart zit. 

Tijdloos design in .925 zilver
 4, 5 of 6 mm bergkristal in cabachon zetting 
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

 
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
Rozenkwarts