Dubbele sweetheart aanschuifring
Dubbele sweetheart aanschuifring
0 Reviews | Review toevoegen

Hier smelt ik compleet bij weg: laat je lief of je kleine held(en) allebei een hartje tekenen en maak je ring unieker dan uniek! Hoe trots kun je zijn, en uit ervaring weten we dat vaak de kleinste...

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Hier smelt ik compleet bij weg: laat je lief of je kleine held(en) allebei een hartje tekenen en maak je ring unieker dan uniek! Hoe trots kun je zijn, en uit ervaring weten we dat vaak de kleinste helden het aller-aller-trotst zijn: hun ontwerp in edelmetaal uitgevoerd, hoe gaaf is dat?! Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijke ring die echt niemand anders heeft.

Bij de dubbele Sweetheart-ring lever je niet 1 maar zelfs 2 hartjes aan. Ik voeg de hartjes in Photoshop samen waarbij ik ze net iets laat overlappen en vervolgens graveer op duurzaam .925 zilver. Dan komt het ambacht boven, met een zaagje zo dun als een haar zaag ik de hartjes uit en komt het vijlen, schuren en polijsten. Het dubbele hartje soldeer ik op een vrolijke bolletjes of vlakke ring zodat je hem jaren en jaren met veel plezier kunt dragen.

Let op: de dubbele Sweetheart-ring is niet goed te combineren met aanschuifringen omdat hij breder is, dit is een ring die op zichzelf staat.

✓ Uber-uniek: ontwerp zelf het hartje voor een extra origineel exemplaar
✓ .925 zilver
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ bolletjes of vlak, de keuze is aan jou

Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefjes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en mail de foto na het plaatsen van je bestelling onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 

Note: de optie voor gravure aan de binnenzijde geldt alleen voor de optie vlakke ring.
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver