Top

Initiaal-bedel S (echt zilver)

  • Initiaal-bedel S (echt zilver)
  • Initiaal-bedel S (echt zilver)
  • Initiaal-bedel S (echt zilver)
  • Initiaal-bedel S (echt zilver)
  • Initiaal-bedel S (echt zilver)
  • Initiaal-bedel S (echt zilver)
19,99
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Initiaal-bedel S (echt zilver)

Subtiel maar alles omvattend, dat zijn onze zilveren initiaal bedels. Aan een lieflijk kettinkje of juist als extra accent aan een prachtige armband, om je leven lang plezier van te hebben of wellicht in de toekomst door te geven aan diegene waar de bedel voor staat. 

✓ Echt zilver, .925
✓ 12 mm hoog
✓ handgemaakt in eigen atelier

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een initiaal-bedel slaan wij 1, maximaal 2 initialen (eventueel met &-teken). De finish die je kiest geldt voor de initiaal-bedel, dus niet voor het ringetje.


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat, dit product is ca. 12 mm hoog. 

Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code