Top

Aanschuifring - sweetheart

  • Aanschuifring - sweetheart
  • Aanschuifring - sweetheart
  • Aanschuifring - sweetheart
  • Aanschuifring - sweetheart
  • Aanschuifring - sweetheart
  • Aanschuifring - sweetheart
  • Aanschuifring - sweetheart
69,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring - sweetheart

Extra persoonlijk: teken zelf, je lief of je kleine held een hartje en maak je ring unieker dan uniek! Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijke ring die echt niemand anders heeft.

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de Pom-aanschuifringen letterlijk voor de bouwstenen van je leven. Door de 2 en 2.2 mm dikte zijn onze Pomm-aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringetjes en door de mooie dikte ook perfect los te dragen. Elk ringetje staat voor een moment of persoon in je leven waardoor je je dierbaren of herinneringen altijd tastbaar bij je draagt. 

✓ Echt zilver, 0.925 - 2 mm hoog
✓ Satin (mat afwerking voor een zachte maar stoere uitstaling
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ ontwerp zelf het hartje voor een uniek, origineel exemplaar

Bekijk onze maattabel voor de perfecte maat, je vindt deze hier >

Hoe lever je het hartje aan? Na afronding van je bestelling ontvang je een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Reageer in een reply'tje op deze mail en voeg daarin een fotootje of scan in PDF, JPG of PNG-bestandsformaat van het hartje toe. 

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Zilver is een zacht materiaal waardoor krasjes door gebruik helaas niet te voorkomen zijn, de satin afwerking zal na verloop van tijd iets glanzender worden. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Om deze goed te bepalen hebben we hier uitgelegd hoe je het beste je juiste maat kunt opnemen >

Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat dit afhankelijk is van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. Uiteraard doen we ons best jouw persoonlijke sieraad zo snel mogelijk bij je te hebben.

Een PommPremium-sieraad vanaf € 40,- wordt altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code