Top

Dagworkshop Aanschuifring smeden XL - za 15-2-20 (VOL)

  • Dagworkshop Aanschuifring smeden XL - za 15-2-20 (VOL)
  • Dagworkshop Aanschuifring smeden XL - za 15-2-20 (VOL)
  • Dagworkshop Aanschuifring smeden XL - za 15-2-20 (VOL)
129,00
Ai, helaas dit product is uitverkocht.


Dag-workshop zilveren aanschuifring smeden XL (2 aanschuifringen, inclusief lunch) - Zaterdag 15-2-2020 (VOL)


Stel je toch eens voor: je eigen zilveren ringen smeden als een echte zilversmid! Hoe vet is dat?! Ben jij ook zo gek op aanschuifringen maar lijkt het je nog veel gaver zelf eens op mijn kruk te komen zitten en het hamertje in eigen hand te nemen? Dat kan! Tijdens een bere gezellige middag maak je zelf 2 persoonlijke ringen in echt zilver. 


Data: zaterdag 15-2-2020
Tijd: 10.00u - 17.30/18.00u
Locatie: Tilburg, Korte Nieuwstraat 15

 

Wat houdt de workshop in?

Dit is een workshop voor VIPpies, je maakt namelijk niet 1 maar zelfs 2 ringen en vanwege de extra tijd in deze workshop heb ik meer tijd om je de extra kneepjes van het vak te laten zien. Tijdens een mega gezellige dag gaan jullie 2 persoonlijke ringen smeden. Jullie krijgen allerlei informatie over zilver, de bewerkingen, het smeden, uitleg over edelsteentjes en gaan stuk voor stuk naar huis met je eigen creatie van echt zilver. Daarnaast is deze workshop inclusief een zalige lunch van De Carpacciobar (geen nood voor vegetariërs of zwangere dames, want ze maken meer lekkers dan alleen carpaccio ;))

 

Wat krijg je?

Je maakt gedurende de dag 2 ringen. Je kunt de keuze maken voor een aanschuifring met symbool of initiaal, voor de optie van een edelsteentje (optie voor een edelsteentje tegen bijbetaling van 10 euro voor 1 steentje of 15 euro voor 2 steentjes, dit kun je op de dag zelf kiezen) en/of voor een een ring met een klompje goud of zilver aan de bovenzijde gesoldeerd, van zelf meegebracht zilver of goud wat je zou omsmelten tot een bolletje. Eerlijk toegegeven; dit is het moeilijkste deel van de workshop: de keuze maken wat voor ringen je gaat maken!

Hierna ga je de ringen vormen, smeden, schuren en afwerken precies zoals jij de ringen graag wil hebben. Zwarte of blanco letter, gepolijst, mat of een gehamerd effect? Een klein steentje of juist een joekel? Het is helemaal aan jou! De workshop wordt gegeven in een klein klasje van 4 tot 6 personen zodat ik met elk van jullie rustig mee kan kijken en alles uitgebreid kan uitleggen. Elke deelnemer krijgt zijn eigen goudsmid-werkbank toegewezen en maakt gebruik van professioneel gereedschap. 

Wat kost dit feestje?
Deze prachtige herinnering incl. 2 prachtige ringen kost je 129,- (de kosten voor de optie edelsteentje bedragen 10 euro voor 1 ring of 15 euro voor 2 ringen extra, en kun je op de dag zelf kiezen en bijbetalen). De workshop is verder all-inclusive: alles wat je nodig hebt voor je echt zilveren ring, een lunch van De Carpacciobar en uiteraard verzorg ik een hapjes en een sapjes.

Let op, belangrijke regeltjes: 
De prijs van deze workshop wordt gebaseerd op een klasje van 4 a 6 personen. De plaatsen in mijn agenda zijn heel beperkt en de vraag in het afgelopen jaar erg groot. Sommige mensen wachten maanden op een plekje en mijn agenda sluipt dikwijls snel vol, kosteloos annuleren kan dus alleen tot 3 weken voor de workshop. Daarna ontvang je een kadobon ter waarde van het betaalde workshop-bedrag die je kunt besteden in de webwinkel (sorry helaas kan ik geen rekening houden met ziekte of verdrietige omstandigheden, dit is zeer zeker niet vervelend bedoeld maar wel eerlijk). 


Reserveren kan door je plekje hierboven te bestellen, je ontvangt dan een automatische orderbevestiging van je 'bestelling' en voor de workshop een compleet mailtje met een herinnering van de tijden, locatie, parkeerinstructie, etc.

Waan jij jezelf straks een echte goudsmid? Uberhaupt benieuwd naar het verschil tussen een zilversmid en een goudsmid? Voorkennis is niet nodig, dus wie weet zie ik jullie binnenkort in mijn studio. Leuk, leuk, leuk!


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code