Top

Vingerafdrukring 6 mm - 14 kr witgoud

515,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Vingerafdrukring 6 mm - 14 karaats witgoud

ring (de; m; meervoud: ringen; verkleinwoord: ringetje): rond voorwerp als versiersel van het lichaam. Dat is wat de VanDale aangeeft bij het woordje "ring". Jep, daar zijn we het mee eens maar wij zouden het nog net wat aan willen vullen. Een ronde vorm staat namelijk ook symbool voor oneindigheid en persoonlijker dan een vingerafdruk kan eigenlijk niet. Uitgevoerd in 14 karaats witgoud zien wij een ring dus echt als een sieraad van èn voor je leven. 

✓ 14 karaats witgoud (.585) - 6 mm hoog
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ 1.2 mm dikte
✓ inclusief vingerafdruk gravure van inktafdruk & digitale vingerafdruk

Onze maattabel vind je hier >

Let op: witgoud is tegen wat je zou verwachten in, grijs. Vaak wordt een witgouden sieraad gerhodineerd voor zijn witte look. Ik rhodineer de witgouden ringen die ik maak niet. Rhonideren is een soort laagje wat over witgoud heen gemaakt en zal dus na verloop van tijd slijten. Dat vind ik zonde en zodoende lever ik alle witgouden sieraden die maak niet gerhodineerd . Retouren en ruilen
Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Afwerking en kwaliteit
Een vingerafdruk-ring is een ring met een gravure. We besteden de hoogst mogelijke zorg deze perfect om te zetten zodat de afdruk zo mooi mogelijk zal zijn, zo wordt bijvoorbeeld elke lijn stuk voor stuk overgetrokken in photoshop voor we de vingerafdruk graveren. Door veelvuldig dragen van een sieraad met vingerafdruk kunnen de groefjes na verloop van jaren minder diep worden. Dit komt doordat het sieraad dagelijks zachtjes langs je huid 'schuurt' of bijvoorbeeld tegen een tafel tikt. Helaas kun je dit niet voorkomen, uiteraard kunnen we in de toekomst de gravure altijd opnieuw maken. Hiervoor ontvang je naast het fysieke sieraad ook altijd de digitale afdruk van de vingerafdruk en het graveerbestand.  

Levertijd
Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraden. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 De levertijd van dit sieraad is ca. 4 weken. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het waarborg-kantoor en de snelheid van de postbezorger.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over