Top

Pomm-tekstring 4mm - 14 karaats witgoud

360,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Pomm-tekstring 4mm - 14 karaats witgoud

ring (de; m; meervoud: ringen; verkleinwoord: ringetje): rond voorwerp als versiersel van het lichaam. Dat is wat de VanDale aangeeft bij het woordje "ring". Jep, daar zijn we het mee eens maar wij zouden het nog net wat aan willen vullen. Een ronde vorm staat namelijk ook symbool voor oneindigheid en juist met een persoonlijke tekst, een naam of datum (of misschien wel allebei) uitgevoerd in 14 karaats witgoud zien wij een ring dus echt als een sieraad van èn voor je leven. 

✓ 14 karaats witgoud (.585) - 4 mm hoog met 2 mm hoge lettertjes
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ 1.2 mm dikte

Onze maattabel vind je hier >

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het goud geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 8 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een 4 mm Pomm-ring kunnen namen, data of teksten tot 30 tekens.

Let op: witgoud is tegen wat je zou verwachten in, grijs. Vaak wordt een witgouden sieraad gerhodineerd voor zijn witte look. Ik rhodineer de witgouden ringen die ik maak niet. Rhonideren is een soort laagje wat over witgoud heen gemaakt en zal dus na verloop van tijd slijten. Dat vind ik zonde en zodoende lever ik alle witgouden sieraden die maak niet gerhodineerd . 

Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. De levertijd van deze ring bedraagt ca. 4 weken.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over