Top

4 mm Pomm-ring (echt zilver)

  • 4 mm Pomm-ring (echt zilver)
  • 4 mm Pomm-ring (echt zilver)
  • 4 mm Pomm-ring (echt zilver)
  • 4 mm Pomm-ring (echt zilver)
69,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


4 mm Pomm-ring (max. 30 tekens) - echt zilver

ring (de; m; meervoud: ringen; verkleinwoord: ringetje): rond voorwerp als versiersel van het lichaam. Dat is wat de VanDale aangeeft bij het woordje "ring". Jep, daar zijn we het mee eens maar wij zouden het nog net wat aan willen vullen. Een ronde vorm staat namelijk ook symbool voor oneindigheid en juist met een persoonlijke tekst, een naam of datum (of misschien wel allebei) uitgevoerd in prachtig .925 EcoSilver zien wij een ring dus echt als een sieraad van èn voor je leven. 

✓ Echt zilver, 0.925 - 4 mm hoog met 2 mm hoge lettertjes
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ geheel van 0.925 EcoSilver, eerlijk zilver

Onze maattabel vind je hier >

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een 4 mm Pomm-ring kunnen namen, data of teksten tot 30 tekens.

Deze is eventueel ook te verkrijgen in 14 karaats witgoud voor € 239,- en 18 karaats witgoud voor € 269,-

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Zilver is een zacht materiaal waardoor krasjes door gebruik helaas niet te voorkomen zijn, een gepolijste ring zal na verloop van tijd iets doffer worden en een satin ring zal juist iets glanzender worden. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Om deze goed te bepalen hebben we hier uitgelegd hoe je het beste je juiste maat kunt opnemen >

Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat dit afhankelijk is van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. Uiteraard doen we ons best jouw persoonlijke sieraad zo snel mogelijk bij je te hebben.

Een PommPremium-sieraad wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code