Top

Wilde zoetwaterparel M (echt zilver)

  • Wilde zoetwaterparel M (echt zilver)
  • Wilde zoetwaterparel M (echt zilver)
  • Wilde zoetwaterparel M (echt zilver)
8,99
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Wilde zoetwaterparel M (echt zilver)

Wij zijn dol op wilde zoetwaterparels: de structuur, de kleur, de vorm die nooit exact hetzelfde is en vooral de gedachte achter de parel doet ons hartje sneller slaan. Wist je dat een parel eerste edelsteen is die in 79 na christus al gevonden werd? En dat ze spaarzaam nog gedoken worden maar 99,9% van de parelproductie ter wereld inmiddels worden gekweekt in oesters. Afhankelijk van het gewenste formaat van de parel duurt dit proces nog steeds ongeveer 2 jaar. Laagje voor laagje groeit de parel, en juist dat karakter maakt hem anders dan alle andere edelstenen. 

✓ écht zilver, .925
✓ parel ca. 7 mm hoog
✓ draad gemaakt van EcoSilver, gevormd in ons eigen atelier 


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat, dit product is ca. 11 mm hoog. 

Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code