Top

VUUR stretchy - zand

  • VUUR stretchy - zand
  • VUUR stretchy - zand
8,99
Helaas is de webwinkel momenteel gesloten vanwege mijn naderende zwangerschapsverlof (19-4 tot en met 20-8). Ik hoop je later dit jaar met extra liefde te kunnen helpen aan een persoonlijk sieraad voor het leven. Excuses voor het ongemak, liefs, Maaike.


VUUR stretchy elastisch bandje - zand

Voor je passie, je liefdes, die mijlpaal of een bijzondere herinnering, de VUUR collectie staat voor dat wat in je hart zit. Om voor altijd bij je te dragen, een echt zilveren slider die je ook over 10 jaar nog laat stralen. 

De VUUR serie sliders zijn kleine sliders gemaakt van echt .925 zilver en kun je schuiven aan tal van materialen zoals elastische band, zijde, suède of leer. Knoop het bandje om je pols of gebruik het VUUR-gespje voor een chique afwerking. De initialen en symbolen worden met kracht in de echt zilveren slider geslagen waardoor de bovenzijde iets naar binnen bolt. 


 elastisch, heel prettig om en af te doen
 origineel, een uniek ontwerp door MmePomm
 knoop&klaar, one size fits all


De druppelvorm van de VUUR collectie is geïnspireerd op grafisch patroon uit de St. Martins bibliotheek in Londen en was MmePomm's eind-collectie aan de prestigieuze Holts Academy Londen waar zij afstudeerde als Jewellery Manufacturer & Designer. 


Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@