Top

Workshop Slagletter-armband

  • Workshop Slagletter-armband
  • Workshop Slagletter-armband
  • Workshop Slagletter-armband
  • Workshop Slagletter-armband
49,00
Helaas is de webwinkel momenteel gesloten vanwege mijn naderende zwangerschapsverlof (19-4 tot en met 20-8). Ik hoop je later dit jaar met extra liefde te kunnen helpen aan een persoonlijk sieraad voor het leven. Excuses voor het ongemak, liefs, Maaike.


Workshop Slagletter-armband


Ook zo verliefd op de industriële slagletter-techniek, het stoere van de Pomm-armbanden en altijd al eens op onze stoel willen zitten? Dat kan! Tijdens de workshop slagletter-armband maken ga je niet alleen met allerlei soorten leer, suède en zijde aan de slag maar leer je ook nog eens de techniek slagletteren om naar huis te gaan met een perfect persoonlijke armband :)


Datum: in overleg
Tijd: 13.00 - 17.00u
Locatie: Tilburg, Ringbaan Oost 8
 

Wat houdt de workshop in?

Gedurende een middag leer je van onze eigenaresse Maaike de kneepjes van het slagletteren. Maaike was 7 jaar geleden al eigenaresse van de eerste webshop in Nederland die zich toe legde op enkel slagletteren, haalde haar diploma Jewellery Manufacturer & Designer in Londen (of all places ;)) en heeft inmiddels duizenden en duizenden mensen blij mogen maken met een slagletter-sieraad van haar hand. Gedurende een bere gezellige middag leer je van Maaike alles over de techniek, de verschillen in metalen, hun eigenschappen en bewerkingen én ga je uiteraard naar huis met een geheel zelf gemaakte slagletter-armband.

 

Wat krijg je?

In de workshop heb je keuze uit meer dan 50 soorten suède, faux suède, plat leer, rond leer, zijde, habotai zijde of band. Daarnaast heb je keuze uit meer dan 100 verschillende bedels. Zo maak jij dus echt jouw droom-armband die perfect bij je past.

 

De workshop wordt gegeven in een klein klasje van 6 personen om iedereen voldoende individuele aandacht te geven. Elke deelnemer krijgt zijn eigen zilversmid-werkbank toegewezen en maakt gebruik van professioneel gereedschap.

 

De workshop is all-inclusive: zink of aluminium voor maximaal 5 slagletterplaatjes, alle fournituren, het materiaal voor je armband en 4 bedels, koffie, thee, sap en wat lekkers zijn uiteraard inbegrepen. Het betreft een armband van onedel metaal, zilver is dus helaas uitgesloten.

 

Let op, belangrijke regeltjes:
De prijs van deze workshop wordt gebaseerd op een vol klasje van 6 personen. De plaatsen zijn zeer beperkt en de vraag erg groot. Annuleren is daardoor niet mogelijk. Ben je onverhoopt ziek of is er bijvoorbeeld een sterfgeval in je directe kring dan zullen we ons uiterste best doen jouw plek te vullen met een nieuwe deelnemer. In dat geval ontvang je het betaalde bedrag retour. Lukt het ons helaas niet je plek te vullen, dan rekenen we hoe vervelend we dat ook vinden door onze gemaakte kosten wel 50% van je betaalde cursusgeld en ontvang je 50% als een digitale waardebon die je kunt besteden in onze webshop. Schrijf je met twee of meer personen in dan geldt deze regel alleen voor de persoon in kwestie.

De levertijd hierboven is voor deze workshop uiteraard niet van toepassing. Je ontvangt direct een bevestiging van je 'bestelling' in je mailbox, en binnen ongeveer 3 werkdagen verdere informatie over de workshop en de exacte locatie via de mail. Je plekje is pas 100% wanneer de betaling van je reservering binnen is, we adviseren je zodoende te betalen middels iDeal. 

Leuk, leuk, leuk! Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan want de plaatsen zijn beperkt. Hopelijk tot dan!


Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@