Top

MieLove (echt zilver)

  • MieLove (echt zilver)
  • MieLove (echt zilver)
  • MieLove (echt zilver)
  • MieLove (echt zilver)
55,00
Verwachte levertijd: let op, vanwege vakantie ca 6 weken


MieLove (echt zilver) 

Hooo wat zou je die dag graag nog eens over doen, niet te overtreffen en mooier dan je stoutste dromen. Tenministe, zo was mijn trouwdag. Mijn trouwring is mijn symbool voor ons huwelijk, mijn My Love kettinkje voor de dag die ik voor altijd in mijn hartje draag.

✓ inclusief een écht zilveren tekstbedel waarbij 1 cijfer wordt vervangen voor het hartje
✓ tekstbedel gemaakt van 0.925 EcoSilver, eerlijk zilver
✓ inclusief fijn 1.2 mm ballchain kettinkje

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een datum-bedel slaan wij 1 datum waarbij we het tweede cijfer van het onderste regeltje vervangen voor een mini hartje. De finish die je kiest geldt voor de tekst-bedel, dus niet voor de ringetjes.


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@

Gerelateerde producten