Top

Bergen Liefde Bangle

  • Bergen Liefde Bangle
190,00
Helaas is de webwinkel momenteel gesloten vanwege mijn naderende zwangerschapsverlof (19-4 tot en met 20-8). Ik hoop je later dit jaar met extra liefde te kunnen helpen aan een persoonlijk sieraad voor het leven. Excuses voor het ongemak, liefs, Maaike.


Bergen Liefde Bangle

Veel of weinig lijntjes, een duidelijke kern of juist golvende lijnen, ieders vingerafdruk is anders en juist dat maakt een vingerafdruk-sieraad zo uniek. De Bergen Liefde Bangle bestaat uit een 4 mm tekst-bangle met een tekst (of bijvoorbeeld namen of data) naar keuze, inclusief een vingerafdrukbedel (digitaal of inkt) en zoetwaterparel. 

 
✓ Echt zilver, 0.925 - 4 mm dikke bangle met afgeronde binnenzijde voor extra draagcomfort
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ inclusief vingerafdruk-bedel 
✓ Officieel gehallmarked volgens de Nederlandse en Engelse wet


De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een tekst-bangel kunnen teksten tot ca. 90 tekens. Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Retouren en ruilen
Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Afwerking en kwaliteit
Een vingerafdruk-bedel is een vingerafdruk-gravure in .925 zilver. We besteden de hoogst mogelijke zorg dit om te zetten zodat de afdruk zo perfect mogelijk zal zijn. Door veelvuldig dragen van een sieraad met vingerafdruk kunnen de groefjes na verloop van tijd (bijvoorbeeld 10 jaar) minder diep worden. Dit komt doordat het sieraad dagelijks zachtjes langs je huid 'schuurt'. 

Levertijd
Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office (afhankelijk van het sieraad) en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@