Top

Aanschuifring - parel

  • Aanschuifring - parel
  • Aanschuifring - parel
49,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring - parel

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de Pom-aanschuifringen letterlijk voor de bouwstenen van je leven. Door de 2.2mm dikte zijn onze Pomm-aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringetjes en door de mooie dikte ook perfect los te dragen. Elk ringetje staat voor een moment of persoon in je leven waardoor je je dierbaren of herinneringen altijd tastbaar bij je draagt.

Wij zijn dol op wilde zoetwaterparels: de structuur, de kleur, de vorm die nooit exact hetzelfde is en vooral de gedachte achter de parel doet ons hartje sneller slaan. Wist je dat een parel eerste edelsteen is die in 79 na christus al gevonden werd? En dat ze spaarzaam nog gedoken worden maar 99,9% van de parelproductie ter wereld inmiddels worden gekweekt in oesters. Afhankelijk van het gewenste formaat van de parel duurt dit proces nog steeds ongeveer 2 jaar. Laagje voor laagje groeit de parel, en juist dat karakter maakt hem anders dan alle andere edelstenen. 

✓ Echt zilver, 0.925 - 2.2 mm hoog
✓ Satin (mat afwerking voor een zachte maar stoere uitstaling
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ de ring zelf is gemaakt van EcoSilver, eerlijk zilver

Bekijk onze maattabel voor de perfecte maat, je vindt deze hier >

Let op: de zetting van deze ring vindt water na een tijdje niet zo leuk, we adviseren je deze ring dus af te doen bij het slapen, douchen en handen wassen.

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Zilver is een zacht materiaal waardoor krasjes door gebruik helaas niet te voorkomen zijn, de satin afwerking zal na verloop van tijd iets glanzender worden. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Om deze goed te bepalen hebben we hier uitgelegd hoe je het beste je juiste maat kunt opnemen >

Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat dit afhankelijk is van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. Uiteraard doen we ons best jouw persoonlijke sieraad zo snel mogelijk bij je te hebben.

Een PommPremium-sieraad vanaf € 40,- wordt altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.

Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@