Top

Aanschuifring - diamant

Nieuw
  • Aanschuifring - diamant
  • Aanschuifring - diamant
  • Aanschuifring - diamant
289,00
Helaas is de webwinkel momenteel gesloten vanwege mijn naderende zwangerschapsverlof (19-4 tot en met 20-8). Ik hoop je later dit jaar met extra liefde te kunnen helpen aan een persoonlijk sieraad voor het leven. Excuses voor het ongemak, liefs, Maaike.


Aanschuifring - diamant

Deze bijzondere aanschuifring is er een om je te laten stralen, hij is namelijk voorzien van een super kwaliteit 0.08 karaat briljant. Diamonds are forever, een veelgezegde uitspraak vanwege de enorme hardheid van een diamant. Een diamant is een steen voor het leven, meer dan perfect als verlovingsring of extra bijzonder als edelsteen van de maand april. 

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de Pomm-aanschuifringen letterlijk voor de bouwstenen van je leven. Door de 2.3mm dikte zijn onze Pomm-aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringetjes en door de mooie dikte ook perfect los te dragen. Elk ringetje staat voor een moment of persoon in je leven waardoor je je dierbaren of herinneringen altijd tastbaar bij je draagt.

✓ Echt zilver, .925 - 2.3 mm breed
✓ 0.08 karaat diamant, briljant geslepen, 2.7 mm doorsnede - cabachon gezet (met een rond randje)
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier

Let op: een ring met een briljantje kan in principe niet meer groter of kleiner gemaakt worden (tenzij je het hele zethuisje vervangt) waardoor het van belang is de juiste maat te kiezen. Twijfel je over je ringmaat bestel dan eerst een ringmaatje zodat je 100% bent van de juiste ringmaat. 

Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@