Top

.925 (echt zilver) Bangle - 4 mm (max. 90 tekens)

  • .925 (echt zilver) Bangle - 4 mm (max. 90 tekens)
  • .925 (echt zilver) Bangle - 4 mm (max. 90 tekens)
  • .925 (echt zilver) Bangle - 4 mm (max. 90 tekens)
  • .925 (echt zilver) Bangle - 4 mm (max. 90 tekens)
109,00
Helaas is de webwinkel momenteel gesloten vanwege mijn naderende zwangerschapsverlof (19-4 tot en met 20-8). Ik hoop je later dit jaar met extra liefde te kunnen helpen aan een persoonlijk sieraad voor het leven. Excuses voor het ongemak, liefs, Maaike.


.925 (echt zilver) Bangle - 4 mm (max. 90 tekens)

Dat ene liedje, die ene zin die zoveel voor je betekent of zijn het juist de namen van je kinderen die je voor altijd bij je zou willen dragen? Daarvoor is de tekst bangle, om dat wat voor jou het meest belangrijke is te vereeuwigen middels een hoge kwaliteit echt zilveren sieraad waar je over jaren en jaren nog plezier van zult hebben. Wist je overigens dat een ondoorbroken ronde vorm staat voor eeuwigheid? Deze hoge kwaliteit bangle gemaakt van .925 EcoSilver, staat letterlijk en figuurlijk voor een bere sterke band voor het leven.  

✓ Echt zilver, 0.925 - 4 mm dik 
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ afgeronde binnenzijde voor extra draagcomfort
✓ geheel van 0.925 EcoSilver, eerlijk zilver
✓ Officieel gehallmarked volgens de Nederlandse en Engelse wet


De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een tekst-bangel kunnen teksten tot ca. 90 tekens. Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Om deze goed te bepalen hebben we hier uitgelegd hoe je het beste je juiste maat kunt opnemen >

Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat dit afhankelijk is van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office en de snelheid van de postbezorger. Uiteraard doen we ons best jouw persoonlijke sieraad zo snel mogelijk bij je te hebben.

Een PommPremium-sieraad wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.

Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@