Top

Pomm-tekstring 6mm - 14 karaats witgoud

334,00
Helaas is de webwinkel momenteel gesloten vanwege mijn naderende zwangerschapsverlof (19-4 tot en met 20-8). Ik hoop je later dit jaar met extra liefde te kunnen helpen aan een persoonlijk sieraad voor het leven. Excuses voor het ongemak, liefs, Maaike.


Pomm-tekstring 6 mm - 14 karaats witgoud

ring (de; m; meervoud: ringen; verkleinwoord: ringetje): rond voorwerp als versiersel van het lichaam. Dat is wat de VanDale aangeeft bij het woordje "ring". Jep, daar zijn we het mee eens maar wij zouden het nog net wat aan willen vullen. Een ronde vorm staat namelijk ook symbool voor oneindigheid en juist met een persoonlijke tekst, een naam of datum (of misschien wel allebei) uitgevoerd in 14 karaats witgoud zien wij een ring dus echt als een sieraad van èn voor je leven. 

✓ 14 karaats witgoud (.585) - 6 mm hoog met 2 mm hoge lettertjes
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ 1.2 mm dikte

Onze maattabel vind je hier >

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het goud geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 8 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een 6 mm Pomm-ring kunnen namen, data of teksten tot 30 tekens.

Let op: ik rhodineer de witgouden ringen die ik maak niet, rhonideren is een soort laagje wat over witgoud heen gemaakt wordt en een hele witte uitstraling heeft en na verloop van tijd zal slijten. Dat vind ik zonde en zodoende lever ik alle witgouden sieraden die maak niet gerhodineerd.

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Zilver is een zacht materiaal waardoor krasjes door gebruik helaas niet te voorkomen zijn, een gepolijste ring zal na verloop van tijd iets doffer worden en een satin ring zal juist iets glanzender worden. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Om deze goed te bepalen hebben we hier uitgelegd hoe je het beste je juiste maat kunt opnemen >

Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat dit afhankelijk is van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. Uiteraard doen we ons best jouw persoonlijke sieraad zo snel mogelijk bij je te hebben.

Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@