Top

.925 (echt zilver) Bangle - 3 mm maximaal 50 tekens)

  • .925 (echt zilver) Bangle - 3 mm maximaal 50 tekens)
  • .925 (echt zilver) Bangle - 3 mm maximaal 50 tekens)
99,00
Helaas is de webwinkel momenteel gesloten vanwege mijn naderende zwangerschapsverlof (19-4 tot en met 20-8). Ik hoop je later dit jaar met extra liefde te kunnen helpen aan een persoonlijk sieraad voor het leven. Excuses voor het ongemak, liefs, Maaike.


.925 (echt zilver) Bangel - 3 mm (maximaal 50 tekens)

Wist je dat een ondoorbroken ronde vorm staat voor eeuwigheid? Voor diegene die je in je hart draagt of juist dat ene moment wat zo belangrijk voor je is. Deze hoge kwaliteit bangel gemaakt van .925 EcoSilver, staat letterlijk en figuurlijk voor een bere sterke band voor het leven.  

✓ écht zilver, halfronde 2.3 mm bangles
✓ geheel gemaakt van 0.925 EcoSilver, eerlijk zilver
✓ afgeronde binnenzijde voor extra draagcomfort
✓ officieel gehallmarked volgens de Nederlandse en Engelse wet


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Bij deze bangle slaan wij de lettertjes onder elkaar in plaats van naast elkaar, gezien de kracht waarmee de letter in het zilver wordt geslagen zorgt dit voor een bobbelige, stoere look aan beide zijden.

Op een 3 mm bangle kunnen wij vanwege het formaat maximaal 50 tekens kwijt, heb je een langere naam neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. De finish die je kiest geldt voor de naam/datumbedel, dus niet voor de bangle(s) zelf.

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Om deze goed te bepalen hebben we hier uitgelegd hoe je het beste je juiste maat kunt opnemen >

Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@

Gerelateerde producten