Top

1.7 mm belcher - 40 cm (echt zilver)

  • 1.7 mm belcher - 40 cm (echt zilver)
28,99
Helaas is de webwinkel momenteel gesloten vanwege mijn naderende zwangerschapsverlof (19-4 tot en met 20-8). Ik hoop je later dit jaar met extra liefde te kunnen helpen aan een persoonlijk sieraad voor het leven. Excuses voor het ongemak, liefs, Maaike.


1.7 mm belcher - 40 cm (echt zilver)

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en omdat we bijna alles in ons eigen atelier maken kun je zelf jouw ultieme sieraad samen stellen. Jij kiest je ketting of armband, jij kiest welke naam bedels en eventueel welke extra bedels zoals onze prachtige zoetwaterparels of swarovsky kristalletjes. 

✓ fijne 1.7 mm becher ketting - 40 cm 


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.

Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@

Gerelateerde producten