Top

Heroes (echt zilver)

  • Heroes (echt zilver)
  • Heroes (echt zilver)
  • Heroes (echt zilver)
  • Heroes (echt zilver)
  • Heroes (echt zilver)
59,00
Helaas is de webwinkel momenteel gesloten vanwege mijn naderende zwangerschapsverlof (19-4 tot en met 20-8). Ik hoop je later dit jaar met extra liefde te kunnen helpen aan een persoonlijk sieraad voor het leven. Excuses voor het ongemak, liefs, Maaike.


Heroes (echt zilver) 

Voor de net wat stoerdere look maar stralend zoals je bent, met de namen van je kleine helden. Juist omdat je zo trots op ze bent. Zo draag je je kleine superman of mini-tinkelbell toch altijd een beetje bij je. De zoetwaterparel groeide steeds een stukje groter en maakt juist daarom deze ketting helemaal af. Deze ketting zorgt keer op keer voor een lach op je gezicht, een kadootje wat je verdient en waar je jaren en jaren plezier van zult hebben.  

✓ inclusief 1 écht zilveren naambedels maatje L (ca. 18 mm hoog) en grote zoetwaterparel
✓ gemaakt in eigen atelier
✓ inclusief stoere 2.2 mm ballchain ketting - 45 cm 

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een naam/tekst bedels slaan wij namen tot maximaal 10 tekens, heb je een langere naam mail ons dan eventjes en we overleggen even de mogelijkheden. De lengte van de bedel wordt aangepast aan de tekst, de hoogte is 9 mm. De finish die je kiest geldt voor de tekst-bedel, dus niet voor de ringetjes.


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@

Gerelateerde producten