Top

Su base (echt zilver)

  • Su base (echt zilver)
  • Su base (echt zilver)
  • Su base (echt zilver)
  • Su base (echt zilver)
79,00
Verwachte levertijd: let op, vanwege vakantie ca 6 weken


Su base (echt zilver) 

Subtiel, maar voor altijd bij je. Een lieflijk kettinkje voor de allerliefste van de wereld, voor het vereeuwdigen van die naam/namen die centraal staat voor alle liefde in je leven. Voor een lach op je gezicht, waar je jaren en jaren later nog plezier van hebt. 

✓ inclusief 2 écht zilveren naambedels
✓ naambedels gemaakt van 0.925 EcoSilver, eerlijk zilver
✓ gemaakt in eigen atelier
✓ inclusief fijn 1.7 mm belcher kettinkje

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een naam/tekst bedels slaan wij namen tot maximaal 10 tekens, heb je een langere naam mail ons dan eventjes en we overleggen even de mogelijkheden. De lengte van de bedel wordt aangepast aan de tekst, de hoogte is 9 mm. De finish die je kiest geldt voor de tekst-bedel, dus niet voor de ringetjes.


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@

Gerelateerde producten