Top

True Love (echt zilver)

  • True Love (echt zilver)
  • True Love (echt zilver)
  • True Love (echt zilver)
59,00
Verwachte levertijd: let op, vanwege vakantie ca 6 weken


True Love (echt zilver) 

Zoals een oester een parel steeds weer een laagje extra geeft, groeit jouw kleine held of groeien jouw kleine helden als kool, of eigenlijk dus als parels. Wat gaat de tijd soms snel, daarvoor staat de wilde zoetwaterparel in deze ketting voor groei en liefde. Wist je dat parels tegenwoordig nog maar zelden echt gedoken worden maar dat het kweken van een parel afhankelijk van het formaat nog steeds ongeveer 2 jaar duurt? De parel is de oudste bekende edelsteen en er wordt soms gezegd dat hij ontstond uit de tranen van engeltjes. De TrueLove is een cadeautje voor de aller-liefste mama's.

✓ inclusief een écht zilveren tekstbedel en zoetwaterparel
✓ tekstbedel gemaakt van 0.925 EcoSilver, eerlijk zilver
✓ inclusief 40 cm 2.2 mm ballchain ketting (deze is net wat grover voor een stoerdere look)
✓ Officieel gehallmarked volgens de Nederlandse en Engelse wet


De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een naam/datum bedel kunnen wij vanwege het formaat maximaal 3 regeltjes van 4 tekens kwijt, voor het optisch evenwicht adviseren wij je 2 regeltjes. De finish die je kiest geldt voor de tekst-bedel, dus niet voor de ringetjes.


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.Reviews (0)
Tip een vriend(innetje)
@
@

Gerelateerde producten